Opinie o Autoway

Katarzyna G.

22.06.2022

Wszystko w najlepszym porządku, uprzejmość właścicielki, która zgodziła się przedłużyć wypożyczenie auta o godzinę bez dodatkowej opłaty. Stosowna cena do usługi.

Artur S

21.06.2022

Zbigniew Wysocki

20.06.2022

Korzystałem z usług firmy przy wynajmie na Rodos.
Wszystko poszło wzorowo. Samochód nowy, czysty i na czas. Uśmiechnięci Grecy, słońce i wszystko w cenie najmu. Rewelacja. Dziękuję i będę pamiętać następnym razem. Polecam w 100%

Kevin Muli

15.11.2021

Pierwszy raz korzystałem z usług Autoway Polska, jestem bardzo zadowolony. Auto wynająłem w szczycie wakacyjnym (połowa sierpnia) i cena była najkorzystniejsza wśród konkurencji. Rezerwacje zrobiłem jeszcze w Polsce, płacąc niewielką zaliczkę. Profesjonalna i szybka obsługa ze strony właścicieli. Pełne ubezpieczenie OC i AC, bez konieczności wpłacania kaucji oraz posiadania karty kredytowej.
Możliwość płatności kartą lub gotówką podczas odbioru.
Autko zostało podstawione pod hotel dzień wcześniej wieczorem, mimo zaplanowanego odbioru na następny poranek.

Szczerze polecam, na pewno skorzystam ponownie!

kro22x

17.06.2022

Bardzo profesjonalny i bezproblemowy wynajem. Uczciwa wypożyczalnia, która nie naciąga na dodatkowe koszty. Minimum formalności. Szybki wynajem a w naszym przypadku jeszcze szybszy zwrot. Polecam! Będąc jeszcze kiedyś w Grecji na pewno skorzystamy.

Maciej

21.01.2022

Korzystaliśmy z usług Autoway podczas wakacji na Kefaloni. Wcześniejsza rezerwacja bardzo pomogła, ponieważ na miejscu był problem z wynajęciem aut. Bardzo dobry i miły kontakt. Prosto określone warunki wynajmu, w cenie dwóch kierowców i wynajem bez kaucji. Polecam z czystym sumieniem! Skorzystamy na pewno jeszcze nie raz!

Piotr

06.01.2022

Witam, polecam wypożyczalnie z czystym sumieniem.
W dniu oddania auta zapomniałem przeciw słonecznych okularów. Opiekun z naszej wycieczki Rainbow powiedział ze to nie możliwe aby okulary wróciły do polski !
Po powrocie do Polski skontaktowałem się z autoway i po kilkunastu dniach okulary były u mnie w domu.
Polecam autoway !
Profesionalizm i obsługa na wysokim poziomie.

Piotr

Marek

05.09.2021

Tomasz

12.07.2021

SUPER SUPER SUPER tylko taką mogę wystawić opinię . Wynajęcie samochodu to przyjemność . Kontakt wręcz idealny nawet po godzinach pracy jak potrzeba jakieś pomocy !!! Wystarczy podać swoje wytyczne i auto zostanie podstawione do hotel no i oczywiście odebrane . Nie trzeba szukać , myśleć i się martwić o nic . POLECAM SERDECZNIE i na pewno kiedyś skorzystamy jeszcze . Serdecznie pozdrawiam

Klaudia

10.09.2021

Korzystałam z usług tej firmy pierwszy raz. Nie zawiodłam się. Profesjonalnie, bez kaucji, bez problemów. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Polecam w 100%

Robert

15.09.2021

Jeżeli ktoś szuka wypożyczalni z którą nie chce mieć problemów to idealnie trafił. Cała obsługa od początku do końca na wysokim poziomie. Pan czekał na nas na lotnisku, nie potrzebował karty kredytowej, a po wszystkim zostawiliśmy samochód o 5 rano przed wylotem bez żadnego problemu.

Monika- auto w Atenach

10.10.2021

Polecam! Formalności w greckiej wypożyczalni Caldera współpracującej z Autoway przebiegły sprawnie i miło, a zwrot auta był równie szybki i bezproblemowy.

Paweł

20.09.2021

Polecam wypożyczenie samochodu przez autoway. Samochód czekał na mnie przy lotnisku. Bardzo mało formalności. zdanie samochodu szybko i sprawnie na pewno skorzystam jeszcze z usług tej firmy

Opinia o firmie Autoway od Lidia

31.08.2021

Z AUTOWAY wypozyczalismy autko po raz trzeci .Bez żadnego problemu zrobiłam to przed wylotem.Nie potrzebne są karty kredytowe i kaucja.Samochod dostarczony na czas A nawet przed czasem ,dostaliśmy go już wieczorem dzień wcześniej.Serdecznie polecam.

Opinia o firmie Autoway od Katarzyna

08.09.2021

Witam serdecznie, była to nasza kolejna pozytywna przygoda w Grecji z pomocą firmy AUTOWAY-POLSKA. Kilka dni temu napisałam do nich w sprawie wynajmu auta nie ukrywam, ze z dużą dozą niepewności ponieważ w swojej ofercie nie mają samochodów na Lefkadzie, na którą się wybieraliśmy weekendowo. Niemniej jednak liczyłam trochę na ich dobrą organizację ponieważ nie był to nasz pierwszy kontakt. Okazało się, ze jeszcze tego samego dnia otrzymałam e-mail zwrotny z pozytywną informacją, ze będę miała zorganizowany samochód. Samochód został dostarczony na lotnisko przez sympatycznego Greka z przygotowaną umową. Cała operacja trwała 5 minut nie traciliśmy czasu z i tak krótkiego odpoczynku. Polecam serdecznie firmę AUTOWAY – POLSKA, super współpraca, doskonały szybki kontakt. Wspaniała organizacja, komfort i bezpieczeństwo podróży. Pozdrawiam i do usłyszenia wkrótce.